2012 -ieji - pavasaris šaltas ir lietingas, karšta ir sausa vasara subrandino puikų derlių - sveikas ir sultingas uogas.
Vynas daromas iš dviejų skirtingų vynuogynų, augančių skirtinguose dirvožemiuose. Akmeninio molio ir kalkakmenio dirva - duoda puikius taninus, o galią ir tankumą gauna iš molio ir akmenuoto smėlio. Maceracija vykdoma 40 dienų, malolaktinė fermentacija vykdoma ąžuolo statinėse.
Vynas 2 metus brandintas ąžuolo statinėse ( 80% naujose, 20% antro naudojimo). kvepia šilauogėmis, tabaku, cinamonu, žvaigždiniu anyžiumi, vanile. Burnoje - tvirtos struktūros, gaivios rūgšties, minerališkas, kuriam kompleksiškumo suteikia ąžuolo natos. Puikios dermės, ilgaamžis vynas.
Tai tikra prima balerina - pilna malonės ir jausmingumo.
Vynas 2 metus brandintas ąžuolo statinėse ( 80% naujose, 20% antro naudojimo) kvepia šilauogėmis, tabaku, cinamonu, žvaigždiniu anyžiumi, vanile. Burnoje - tvirtos struktūros, gaivios rūgšties, minerališkas, kuriam kompleksiškumo suteikia ąžuolo natos. Puikios dermės, ilgaamžis vynas.
Vyno brandinimo potencialas 15 metų.
Tiekti 16-18 °C prie troškintos antienos, keptos jautienos, elnienos troškinio, triušienos su slyvų ir grietinėlės padažu, brandesnių ožkos sūrių.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros