Vynas daromas Saignée metodu, kai rožinio vyno gamybai naudojamos pirmosios iš preso išbėgusios vynuogių sultys. Vėliau, šios sultys fermentuojamos ir brandinamos 6-10 mėn. prancūziško ąžuolo statinėse. Prieš išpilstant į butelius, vynas nėra filtruojamas ar skaidrinamas.
Dėl savo ypatingos gamybos ir mažos išeigos Saignée rožinis vynas gana retas, tačiau visad stebina išraiškingu raudonųjų uogų aromatu.
Paprika ir džiovintos spanguolės, džiovintos gėlės, žemuogių uogienė, greipfrutas. Vidutinė rūgštis, karsteli saldžiu raudonu apelsinu, svarus, su natūralumo mieliniu tvistu. Poskonis raudonų džiovintų uogų su greipfrutu. Savitas. 89-91 ( Arūnas Starkus).
Tiekti 10- 12°C prie ėrienos maltinukų, paukštienos, daržovių salotų su kumpiu, minkštų sūrių.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros