Gilios granato spalvos vyno aromatas - ryškus, koncentruotas ir kompleksiškas. Jame skleidžiasi nokių juodų uogų (vyšnių, juodųjų serbentų, mėlynių), ąžuolo (vanilės, kedro) bei saldžių prieskonių (saldymedžio ir gvazdikėlių) kvapai. Po dešimtmečio brandos kol kas tik labai subtiliai galima justi brandos užuominų (oda). Burnoje vynas - koncentruotas, gaivios sultingos rūgšties, galingų gerai sunokusių taninų ir ryškaus ilgai trunkančio skonio, kuriame ypač atsiskleidžia saldžių prieskonių natos. Vynas, kuris dar bent dešimtmetį turėtų sėkmingai bręsti butelyje.
Prieš tiekiant 18 °C Bordo vynui skirtose taurėse rekomenduojame valandai dekantuoti. Puikiai derės su jautienos išpjovos ar nugarinės kepsniais, žvėrienos patiekalais.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros