Tai pirmasis Chateau Pontet Canet 100% organinis ir biodinaminis vintažas.
Vynuogių sultys fermentuojamos ąžuolinėse statinėse ir betoninėse talpose. 16 mėn. trunkantis brandinimo procesas vyksta prancūziško ąžuolo statinėse, kurių 50% - naujos, 15% - vieną kartą naudotos. 35% - vyno brandinama molinėse amforose.
Tamsios, vos perregimos rubino atspalvio vynas intensyviai kvepia prisirpusių juodųjų serbentų, našlaičių, saldymedžio, tabako ir rožių aromatais. Skonyje vynas subalansuotas. Juntami intensyvūs, sodrūs, apvalūs taninai ir gaivumo pojūtį suteikianti , noki, vaisiška rūgštis. Vyno poskonis ilgas, kompleksiškas...
Patiekti 18 °C temperatūros prie aliejuje virtų raviolių su rikotos sūrio ir špinatų įdaru, karamelizuotų šukučių su pastarnokų ir artišokų koše, omaro su makaronų apkepu ar veršienos kepsniu.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros