Sultims išspausti vyndarys naudoja pneumatinį presą, po kurio vynas fermentuojamas ir brandinamas 18 mėn. prancūziško ąžuolo statinėse, iš kurių 50% yra naujos.
Sodrios aukso spalvos vynas su itin švariu cukruotų svarainių, persikų, ananasų, skrudintų migdolų, gėlių bei šviežio medaus aromatu. Burnoje saldumą subalansuoja itin sultinga citrusinė rūgštis, kuri taip pat sukuria atsvarą persiko, svarainio, vanilės bei medaus skoniui. Ilgas gaivus poskonis. Šiuo metu dar itin jaunatviškas vynas, laikui bėgant įgis daugiau kompleksiškumo bei galios.
Likutinis cukrus 145 g/l.
Tiekti 8-10 °C su foie gras, citrininiu pyragu ar vaniliniais ledais. Taip pat puikiai derės su mėlyno pelėsio sūriais, tokiais kaip Roquefort ar Stilton.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros