Vynuogės šiam vynui spaudžiamos pneumatinio preso pagalba. Fermentacijos metu nevykdomas kontaktas su žievelėmis ir malolaktinė fermentacija nėra daroma. Vėliau vynas yra 12 mėnesių yra brandinamas prancūziško ąžuolo statinėse, iš kurių nemažiau 50% yra pirmo naudojimo.
Ryškaus ir galingo aromato baltasis Chateau Smith Haut Lafitte kvepia persikais, greipfrutais, citrina, persikais bei ananasais, kuriuos palydi vanilės bei saldžių prieskonių natos. Burnoje - kompleksiško skonio, gana svarus, itin ilgo kaulavaisių bei cukruotų citrusų poskonio.
Patiekti 10 - 12 °C temperatūros prie paukštienos ar veršienos mėsos patiekalų, pagardintų žirneliais ar smidrais su kreminiu grietinėlės padažu. Vynas puikiai derės ir prie lengvai griliuje keptos žuvies ar lašišos karpačio.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros