Augavietėse palaikomas žemas derlingumas siekiant užtikrinti uogų koncentraciją. Dirvožemio tipas - smėlis, molis ir žvyras. Pastarasis naktimis šildo vynmedžius. Uogos renkamos ir dedamos į nedidelius krepšius. Malolaktinis virsmas įvyksta prancūziško ąžuolo statinėse, kurioje vynas paliekamas ilgesniam brandinimui.
Tai vienintelis J. Malthuso vynas, kurio mišinyje dominuojančias pozicijas užima merlot vynuogių veislė. Žymus vyno kritikas Andrew Jefford apie šį vyną teigia: “Maltus’s Merlot babe”!
Sodrios spalvos vynas kvepia juodų vyšnių, slyvų ir šokolado aromatais. Burnoje vynas svarus su juntamais šilkiniais taninais, deramo balanso.
Rekomenduojame patiekti 16-18 C prie raudonos mėsos, laukinės paukštienos patiekalų.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros