Vynuogių sulčių fermentacija, trukusi 15 dienų, vyko nerūdijančio plieno talpose. Pasibaigus alkoholinei fermentacijai vynas perkeltas į prancūziško ąžuolo statines, kuriose buvo brandintas 18 mėn. 60% ąžuolinių statinių buvo naujos. Malolaktinis virsmas vyne pilnai įvyko. Prieš išpilstant vyną į butelius, vynas skaidrintas natūraliais kiaušinių baltymas. Tačiau, filtracija nebuvo vykdyta.
Tamsios vyšnių spalvos vynas pasižymi išraiškingu aromatu, kuriame dominuoja prisirpusios tamsios slyvos, mėlynės bei skrudinti prieskoniai. Burnoje vynas pilno, sodraus kūno, tačiau, itin švelnios tekstūros. Juntamas nokus, sultingas, tamsiųjų uogų skonis.
Vyno brandinimo potencialas iki 2052 metų.
Tiekti 16-18 °C prie raudonos mėsos, laukinės paukštienos patiekalų su grybais, brandintų sūrių.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros