Svetingo, tačiau tiesmukiško charakterio vynas.
Prisirpusių vynuogių sultys fermentuojamos nerūdijančio plieno talpose. Malolaktinis virsmas pilnai įvyksta. Nedidelė dalis vyno (apie 20%) brandinta antro naudojimo ąžuolo statinėse, kita dalis laikyta didelėse ąžuolo talpose 16 - 18 mėn.
Tamsios rubino spalvos vynas kvepia juodaisiais serbentais, slyvomis, matės arbata, laukiniais vilkdagiais, žibuoklėmis, kepinių prieskoniais. Energingas, sultingas, gaivus.
Likutinio cukraus kiekis 2g/l.
Brandinimo potencialas iki 5 metų.
Patiekti 16-18 °C prie mėsos troškinių, ant grotelių keptų daržovių, vidutinio kietumo sūrių.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros