Pilnas, susikaupęs, puikaus rūgšties ir saldumo balanso, ilgo riešutiško poskonio. Vynas daromas iš pilkojo kekero( Botrytis cinerea) paveiktų vynuogių. Vynui fermentacijos metu skiriamas didelis dėmesys: lengvas spaudimas, kontroliuojama temperatūra ir pati fermentacija vykdyta naujose moderniausiose, tik šiam vynui skirtose kubilo formos talpose. Fermentacijos pabaiga ir brandinimas su mielių nuosėdomis vyko statinėse (trečdalis iš jų naujos). Nuosėdos reguliariai maišomos (bâtonnage) visus dešimt mėnesių. Sultingas, kviečiantis geltonųjų slyvų, ananasų, imbiero, nokių obuolių, gėlių, džiovintų citrusų taurei.
Vyno brandinimo potencialas iki 2060 metų.
Likutinis cukraus kiekis 140g/l.
Patiekti 8-10 °C temperatūros prie anties kepenėlių pašteto "foie gras", desertų, ledų. Taip pat puikiai derės su mėlyno pelėsio sūriais, tokiais kaip "Roquefort" ar "Stilton".
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros