Vynas daromas iš vynuogių užaugintų geriausiuose 58 ha teritorijoje esančiuose ploteliuose. Vidutinis vynmedžių amžius siekia 40 metų.
Vynuogių sulčių maceracijos procesas truko 3 savaites. Vynas prancūziško ąžuolo statinėse brandintas 16-18 mėn. 75% statinių - naujos.
2018 m. derliaus vynas - puikus jėgos, elegancijos ir sudėtingumo balansas.Vyne juntami ką tik prisirpusių vyšnių, laukinių braškių, gervuogių, tabako ir kedro aromatai. Burnoje vynas vidutinio kūno, juntami puikios struktūros, prisirpę taninai ir vaisiškas tamsių uogų poskonis.
Vyno brandinimo potencialas - 2024/2040 metai.
Patiekti 16-18 °C temperatūros prie raudonos mėsos (jautienos kepsnio) ir žvėrienos troškinių.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros