Mažas elegancijos ir rafinuotumo stebuklas - taip apie šį vyną kalba gamintojai.
Derlius surinktas rankomis, vynas padarytas naudojant tik vietines mieles, be chaptalizacijos, nefiltruotas, 24 mėn. brandintas ąžuolo statinėse.
Granatų spalvos, juodųjų ir raudonųjų serbentų, skrudintų migdolų, grybienos, kedro, raudonųjų slyvų aromatų. Mėsingas, šilkinis ir traškus burnoje. Vynas galintis bręsti ir "augti" kelis dešimtmečius, atskleisdamas visą šio prestižinio terrior gilumą ir pobūdį.
Patiekti 16-18 °C temperatūros prie jautienos mėsos troškinių su miško grybais, švelniai rūkytų jautienos dešrelių troškinio su raudonosiomis pupelėmis, žvėrienos troškinų su daržovėmis.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros