Tai vynas kuris apkeliauja pusė pasaulio prieš tapdamas pasiekiamas savo pirkėjui. Vyno statinių kelionė prasideda D. Britanijoje, iš kurios keliauja per Ispaniją, Portugaliją. Vėliau, Karibų, Barbadosos salas ir Dominikos Respubliką, kol galiausiai grįšta į pradžios tašką.
Kruopščiai nurinktas vynuogių derlius, nesutraiškytos uogos yra išspaudžiamas pačioje vyninėje. Alkoholinė vyno fermentacija yra spontaninė, t.y. nėra naudojamos selektyvios mielių kultūros. Po fermentacijos vynas išpilstytas į statines ir iškeliauja į brandinimo "kelionę". Maždaug po 10 mėn. brandinimo neskaidrintas ir nefiltruotas vynas yra išpilstomas į butelius.
Gilios, tamsios granato spalvos vynas pasižymi intensyviu prisirpusių raudonų uogų aromatus. Burnoje juntamas itin subalansuotas, apvalus, pilno kūno vynas, kuriame juntamas kompleksiškas vaisiškumas bei šilkiniai taninai.
Patiekti 16-18 °C temperatūros prie jautienos mėsos troškinių su miško grybais, švelniai rūkytų jautienos dešrelių troškinio su raudonosiomis pupelėmis, žvėrienos troškinų su daržovėmis.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros