Drąsus rūgštumas bet švelnus, elegantiškų taninų, kurie vynui suteikia jėgos, bet lengvos struktūros.
Vynuogės šiam vynui renkamos anksti ryte, siekiant išsaugoti vynuogių šviežumą. Atvykusios į vyninę, vynuogės yra spaudžiamos, apsaugojant jas CO2 dujomis; sultys iškart yra atvėsinamos ir laikomos 24 val. iki fermentacijos pradžios. Fermentacija vykdyta nerūdijančio plieno talpose.
Šis elegantiškas sausis rožinis vynas pasižymi braškių, žemuogių, raudonųjų serbentų aromatais, papildytais lengva vanilės nata. Burnoje vynas elegantiškas, minerališkas, vaisiškas; atsiveriantys nokių raudonųjų obuolių aromatai burnoje sėkmingai papildo uogiškas prieš tai juntamas natas. Poskonis vidutinio ilgumo, papildantis ypač lengva saldžių prieskonių nata.
Patiekti 10 - 12 °C kaip aperityvą, prie lengvų baltos mėsos patiekalų, grilintų daržovių, keptų kalmarų.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros