5% vyno fermentuojama ąžuolo statinėse, o po fermentacijos net 8 mėn. laikomas su mielėmis, kas suteikia vynui intensyvumo.
Malonus, gaivus; prinokusių citrusinių vaisių aromatas, intensyvaus vaisių skonio vynas. Daug rūgšties, svarus, vaisiškas kiek aliejiškas burnoje.
Ilgas poskonis. 2014 m. Lietuvos vyno čempionate buvo išrinktas geriausiu vynu iš Sauvignon Blanc veislės.
5% vyno fermentuojama ąžuolo statinėse, o po fermentacijos net 8 mėn. laikomas su mielėmis, kas suteikia vynui intensyvumo.
Malonus, gaivus; prinokusių citrusinių vaisių aromatas, intensyvaus vaisių skonio vynas. Daug rūgšties, svarus, vaisiškas kiek aliejiškas burnoje.
Ilgas poskonis. 2014 m. Lietuvos vyno čempionate buvo išrinktas geriausiu vynu iš Sauvignon Blanc veislės.
Tiekti 10-12C kaip aperityvą ar prie žuvies patiekalų.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros