2014 -ieji subrandino nokius taninus ir intensyvius aromatus.
Jauni, tankiai susodinti vynmedžiai, kurie visai nedrėkinami, natūraliai priverčia medelius leisti giliau šaknis. Vynuogynai, augantys tokiomis sąlygomis - jūrinis klimatas ( sausos, šiltos dienos ir vėsios naktys), suakmenėjusio molio dirvožemyje tampa gryniausia gamtos išraiška.
90% vyno fermentuojama nerūdijančio plieno talpose ir 10% ąžuolo statinėse. Po fermentacijos 8 mėn. laikomas su mielėmis, kas suteikia vynui intensyvumo.
Prinokusių citrusinių vaisių, baltųjų persikų, kriaušių, bičių vaško aromatų. Daug rūgšties, svarus, vaisiškas, aliejiškas burnoje.
Ilgas poskonis. 2014 m. Lietuvos vyno čempionate buvo išrinktas geriausiu vynu iš Sauvignon Blanc veislės.
Vyno brandinimo potencialas 5-6 metai.
Tiekti 10-12° C kaip aperityvą , prie šukučių, vėžiagyvių, baltos žuvies karpačio, mikštesnių sūrių.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros