Vynas daromas iš ekologiniu būdu užaugintų vynuogių Toskanos regione, kvepia vyšniomis ir raudonosiomis slyvomis, mėlynėmis. Skonis raudonųjų uogų, gaiviai sultingas, subalansuotas ir apvalus burnoje.
Tiekti 16-18 °C prie makaronų su pomidorų padažu arba mėsos faršu, vytintos mėsos, lengvai brandintų sūrių.
Vyninę su 360 hektarų vynuogynų pagal organinės žemdirbystės principus valdo Mascheroni šeima. Įdomu, kad 12- o amžiaus Volpaia miestelį - tvirtovę italų žinynas „Gambero Rosso“ laiko unikaliausia Chianti vieta, o anot „Wall Street Journal“ įvardija jį kaip vieną iš 7 Italijos stebuklų. „Castello di Volpaia“ laikomas super klasikiniu Italijos vyno gamintoju. Beveik visi raudonieji vynai daromi iš Sangiovese vynuogės, kaip įprasta regione. Taip pat daromi: „Balifico“ (supertoskanietis), „Vin Santo” (saldusis iš vytintų vynuogių), Vermentino (baltasis).
Visos gamintojo prekėsJau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros