Ši mažiau alkoholio turinti putojanti Kopenhagos arbata yra puiki alternatyva rožiniam vynui. Išskirtinis skonis išgaunamas naudojant kruopščiai atrinktas arbatas ir tik ekologiškus ingredientus. Arbatos lapeliai ilgai mirkomi karštame ir šaltame vandenyje, kad išgautų tobulą skonį.
RØD - viena iš sausiausių iš visų putojančių arbatų. Šiai arbatai pagaminti naudojami kinrožės, baltosios arbatos, bei juodosios arbatos lapeliai. Gaivūs raudonųjų uogų, kinrožių, gervuogių aromatai, burnoje - malonus karstelėjimas.
RØD yra puikus aperityvas, kuriuo galima mėgautis saulėje, ypač gerai dera su žuvimi ir jūros gėrybėmis arba desertais su uogomis.
Sudedamosios dalys: Žolelių arbatos, baltoji arbata, žalioji arbata, juodoji arbata, baltasis vynas, cukranendrių cukrus, citrinų sultys, natūralūs kvapikliai, angliarūkštė, sulfitai.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros