Jokio ąžuolo, tik mažas sulfitų kiekis.
Oranžinis vynas gaminamas ir baltųjų vynuogių veislių. Sultys fermentuotos kartu su odelėmis 10 dienų 10hl metalinėse talpose. Vėliau vynas 2 metus brandintas nerūdijančio metalo talpose ir 2 metus laikytas butelyje.
Džiovintų obuolių, moliūgų, medetkų,vaistinių ramunėlių, šermukšnių, apelsinų žievelės aromatų. Džiovinančių taninų, vidutinės rūgšties, agrastų ir greipfruto poskonio.
Tiekti 8-10 °C temperatūros prie rūkytų moliuskų, pastos su grybais/daržovėmis, daržovių lazanijos, liesesnės žuvies,rikota įdarytų cukinijų žiedų, šviežių keptų baravykų, minkštesnių sūrių.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros