Vynas gaminamas naudojant senų Pinot Noir vynmedžių derlių iš Ambonnay Grand Cru. Augavietės dirvožemis gausus kalkakmeniu bei kreida. Vynmedžiai auga nukreipti į pietus. Seni vynmedžiai (senesni kaip 50 m.) leidžia išgauti išraiškingą ir subtilią aromatų paletę. Derlius skinamas rankomis. Vynas fermentuojamas tik su laukinėmis mielėmis, neskaidrinamas ir nefiltruojamas. Vynas brandinamas prancūziško ąžuolo statinėse 20 mėn (1/3 naujos, likusios - metų senumo).
Tvirtos struktūros bei šilkinių taninų vynas kvepia žemuogėmis ir žibuoklėmis, miško paklote ir laukinėmis gėlėmis, švelniais prieskoniais. Vynas dažnai prilyginamas Chambolle-Musigny ir Vosne-Romanée vynams.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros