Limari slėnis - vienas šiauriausių Čilės vyno regionų. Netoli slėnio esanti Atakamos dykuma, lemia sausas ir karštas oro sąlygas. Vynuogynų drėkinimo ir vėsinimo funkciją atlieka Ramiojo vandenyno atnešami krituliai.
Prisirpusių uogų sulčių fermentacija vyksta nerūdijančio plieno talpose. Vyno brandinimui naudojamos senos senos ąžuolo statinės.
Vidutinio intensyvumo vyšnių raudonumo spalvos vynas kvepia raudonųjų uogų džemo ir kakavos pupelių aromatais. Skonyje juntami nokūs taninais ir gaivi rūgštis vynui suteikia ilgai išliekantį elegantiško lengvumo pojūtį.
Patiekti 10-12 °C temperatūros prie ant grotelių keptos ėrienos su moliūgų koše ir briuselio kopūstais.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros