Vynas „De Martino Vigno“ – duoklė senosioms Maulės slėnio vyndarystės tradicijoms. Šiam vynui uogos skinamos nuo 70 metų senumo 'Carignan' vynmedžių, augančių La Aguados vynuogyne. Vynuogių amžius bei jų auginimas nelaistant lemia itin mažą vynuogių derlingumą ir itin koncentruotą uogų aromatą bei skonį.
24 mėnesius brandintas senose ąžuolo statinėse, vynas pasižymi intensyviu ir kompleksišku aromatu, kuriame skleidžiasi raudonų vyšnių, vytintos mėsos, odos, medžio žievės bei saldžių prieskonių natos. Burnoje vynas sausas, gaivios rūgšties, vidutinių taninių ir ryškaus skonio bei ilgai išliekančio poskonio.
Patiekti 16–18 °C temperatūros prie laukinės paukštienos ar žvėrienos patiekalų, mėsos troškinių ar vidutinio kietumo sūrių.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros