Vynas „De Martino Vigno“ – duoklė senosioms Maulės slėnio vyndarystės tradicijoms. Šiam vynui uogos skinamos nuo 70 metų senumo 'Carignan' vynmedžių, augančių La Aguados vynuogyne. Vynuogių amžius bei jų auginimas nelaistant lemia itin mažą vynuogių derlingumą ir itin koncentruotą uogų aromatą bei skonį.
24 mėnesius brandintas senose ąžuolo statinėse, vynas pasižymi intensyviu ir kompleksišku aromatu, kuriame skleidžiasi miško uogų, vytintos mėsos, odos, medžio žievės bei saldžių prieskonių aromatai. Burnoje vynas sausas, sodraus kūno, kuriame juntam gaivumo pojūtį suteikianti rūgštis, galingesni nei įprastai taninai ir ryškus, ilgai išliekantis poskonio.
Patiekti 16–18 °C temperatūros prie laukinės paukštienos ar žvėrienos patiekalų, mėsos troškinių ar vidutinio kietumo sūrių.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros