De Martino Vigno - duoklė senosioms Maule slėnio vyndarystės tradicijoms. Šiam vynui uogos skinamos nuo 70 metų amžiaus Carignan vynmedžių, augančių La Aguada vynuogyne. Vynuogių amžius bei jų auginimas nelaistant lemia itin mažą vynuogių derlingumą ir didelę aromato bei skonio koncentraciją uogose.
24 mėnesius brandintas senose ąžuolo statinėse vynas pasižymi intensyviu ir kompleksišku aromatu, kuriame skleidžiasi raudonų vyšnių, vytintos mėsos, odos, medžio žievės bei saldžių prieskonių natos. Burnoje vynas - sausas, gaivios rūgšties, vidutinių taninių ir ryškaus skonio bei ilgo poskonio.
Tiekti 16-18 C temperatūros su laukinės paukštienos ar žvėrienos patiekalais, mėsos troškiniais ar kietais brandintais sūriais.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros