Le Clos Guillot vynuogynas auga viršutinėje pietinio šlaito dalyje. Čia dominuoja kalkakmenio uolienos su paviršiniu molio sluoksniu.
Prisirpusių vynuogių sultys dalimis fermentuojamos cementinės talpose ir ąžuolinėse statinėse. Vėliau vynas 12 mėnesių brandintos naudotose ąžuolo statinėse, papildomai 9 mėn. cementinėse talpose.
Vynas kvepia vyšniomis, slyvomis, trešnėmis, gervuogėmis, saldymedžiu, saldžiuoju tabaku, čili, daržinėmis pupelėmis, paprika. Subalansuotas, geros struktūros, juntami švelnėjantys taninai.
Patiekti 16-17 °C temperatūros prie mėsos troškinių su daržovėmis ir miško grybais.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros