Akmeningame "Plateau de la Crau" vynuogyne apeliacijos pietryčiuose, Bédarrides, Châteauneuf-du-Pape ir Courthézon kaimelių sankirtoje, vidutinis vynmedžių amžius siekia 65 metus.
Vynuogių sulčių fermentacija vyko nerūdijančio plieno talpose ir ąžuolinėse statinėse. Po 20-40 d. trukusio fermentacijos proceso vynas brandinamas 20-22 mėn. didelėse prancūziško ąžuolo statinėse. Nefiltruotas ir neskaidrintas vynas išpilstomas į butelius ir pasirodo rinkoje būdamas dvejų metų amžiaus.
Patiekti 17-18 °C temperatūros prie kepto kalakuto ar anties, ilgai troškinto jautienos troškinių pagardintų grybais. Taip pat puikus vyno derinys su kietais, brandžiais sūriais, kurie yra pagardinti trumais.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros