2019-ieji - mažo kiekio, bet puikios kokybės metai. Ladoix kaimelis Burgundijoje datuojamas XIII a, tai vienas iš seniausių kaimelių Burgundijoje. Vynmedžiai auga kalkalmenio, molio ir geležies prisotintame dirvožemyje. Vynuogės skinamos ir rūšiuojamos rankomis. Sulčių fermentacija vyko 4 savaites prancūziško ąžuolo statinėse ( 2/3 iš jų naujos) nuolat palaikant pastovią temperatūrą. Vėliau vynas 12 mėnesių brandintas ąžuolo statinėse. Brandinimo metu vynas reguliariai maišomas, kad nuosėdos liestųsi su vynu. Tai suteikia puikų balansą ir aromatų turtingumą kartu su ilgu ir subtiliu poskoniu. Sodrus, bet gaivus, kerintis ir šiltas.
Brandinimo potencialas iki 6 metų.
Patiekite 12–14°C temperatūros prie jūros gėrybių lėkštės, upėtakio migdolų padaže, ožkos sūrio.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros