Harmoningas vynas, daromas iš atskiro Les Referts vynuogyno, augančio lengvame, akmenuotame dirvožemyje. Vynuogės skinamos ir rūšiuojamos rankomis. Sulčių fermentacija truko 4 savaites, ji vykdyta ąžuolo statinėse (40-50% naujose) palaikant pastovią temperatūrą. Vynai dažnai maišomi, kad vynas liestųsi su nuosėdomis, o vėliau brandinti 17–18 mėnesių. Tai leidžia jiems išlaikyti tvirtą charakterį ir aromatinį sudėtingumą bei lygų ir subtilų poskonį.
Citrusinių ir egzotinių vaisių, pyrago plutelės, irisų aromatų, turtingas ir gerai subalansuotas.
Brandinimo potencialas - 10 metų.
Patiekite 12–14°C temperatūros prie omarų, langustų, troškintos anties kepenėlių, triušienos troškinio peletrūno padaže.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros