• Apie mus
  • Kontaktai
  • Pristatymas
  • Taisyklės
  • En primeur
  • Vyno žurnalas
  • Tapk VK nariu
  • Derlių įvertinimai
  • Wine in Moderation
Prisijungti
LTEN
  • Vynas
  • Kiti gėrimai
  • Nealkoholinės alternatyvos
  • Maistas
  • Aksesuarai
  • Dovanos
  • Paskaitos ir renginiai
  • Naujienos
0 vnt. 0.00 €
English
Prisijungti
  • Vynas
  • Kiti gėrimai
  • Nealkoholinės alternatyvos
  • Maistas
  • Aksesuarai
  • Dovanos
  • Paskaitos ir renginiai
  • Naujienos
  • Apie mus
  • Kontaktai
  • Pristatymas
  • Taisyklės
  • En primeur
  • Vyno žurnalas
  • Tapk VK nariu
  • Derlių įvertinimai
  • Wine in Moderation

Domaine Guyon En Orveaux Vosne-Romanee 1er Cru AOC 2016


TipasRaudonasis
GamintojasDomaine Guyon
ŠalisPrancūzija
RegionasBurgundija
ApeliacijaVosne-Romanée AOC
Metai2016
VynuogėsPinot Noir - 100%
ekologinis vynas
Talpa0,75
Stiprumas13,5% tūrio tūrio
8.1 standartiniai alkoholio vienetai (SAV) butelyje
Grįžti į asortimentą
209.00 €

Aprašymas

Šiaurinės Burgundijos Cote de Nuits esančio En Orveaux vynuogyno plotas nesiekia 2 ha ir yra vienas geriausių Premier Cru tarpe. Vidutinis vynmedžių amžius - 40 metų. Dirvožemis - molis ir kalkakmenis. 

Derlius renkamas tik rankomis ir praeina tripakopį rūšiavimą ( vienas mechaninis, du rankiniai). Vynas brandintas naujo ąžuolo statinėse - 10/14 mėn. 

Šis koncentruotas vynas yra vienas iš nedaugelio Pinot Noir pavyzdžių su dideliu brandinimo potencialu (10/15 metų ir ilgiau), tačiau yra gerai subalansuotas norintiems šiuo vynu mėgautis anksčiau.

Patiekimas

Tiekti 14-15° C prie burgundiškos jautienos troškinio, troškintos gaidienos, stipresnio aromato sūrių ( Chambertin, Epoisses).



Apie gamintoją

Nuo 1991 metų šį 9ha Burgundijos ūkį valdo Jean-Pierre Guyonas, kuriam neseniai ėmė talkinti ir broils Michelis. Domaine Guyon Vosne Romanee vietovėje dar nuo 2006-ųjų vynuoges augina laikydamiesi ekologiškos praktikos, tačiau ūkis sertifikuotas tik 2012 metais. Kiekvienam vynui derlius atidžiai perrenkamas net 3 kartus. Nuo 2010 metų Jean-Pierre atsigręžė į istorinę praktiką fermentacijai naudoti sveikas kekes su koteliais. Atidaus vynuogių puoselėjimo vynuogyne dėka koteliai pilnai susirpsta ir ne tik praturtina vyno skonį, bet ir leidžia nenaudoti sulfitų iki pat vyną išpilstant į butelius. Alkoholinė ir malolaktinė fermentacijos vyksta vienu metu, o iškilusi vynuogių kepurė žemyn nuspaudžiama nedaugiau nei kartą per dieną. Prieš išpilstant vynas nefiltruojamas. Jean-Pierre mano, kad minimali intervencija vyndarystės metu išryškina unikalius skirtingų vynuogynų charakterius. Visos gamintojo prekės
Apgailestaujame, tačiau svetainę gali lankyti tik asmenys sulaukę 20 metų.
Ar jums yra 20 metų?
Taip
Ne
Primename:

Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros



Wine in moderation
  • Rekomenduojame:
    • Perkamiausios prekės
    • Privatumo politika
Stumbrų g. 15, Vilnius
T: 8 5 213 84 31
Darbo laikas:
I-V - 10:00 - 20:00
VI - 10:00 - 18:00
Liepų g. 20, Klaipėda
T: 8 46 219675
Darbo laikas:
I-V - 11:00 - 19:00
VI - 11:00 - 17:00
Vartodami alkoholį, rizikuojate savo sveikata, šeimos ir visuomenės gerove. Alkoholiniai gėrimai neparduodami asmenims jaunesniems nei 20 metų.   © 2016 - 2020 Visos teisės saugomos Vyno klubas.                                                                                                        
Sukurta Sonaro
Siekiant pagerinti paslaugų kokybę, svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies), kuriuos galite bet kada atšaukti. Tęsdami naršymą, sutinkate su Privatumo politika