Vynuogynas išsidėstęs "Côte de Nuits" vyno regione. Kalkalmenio - molio dirvožemyje augančių 40-45 metų vynmedžių derlius renkamas tik rankomis ir praeina tripakopį rūšiavimą ( vienas mechaninis, du rankiniai). Vynas 10-14mėn. brandinamas ąžuolo statinėse ( 50% iš jų naujos, 50% antrojo naudojimo), 3-4 mėn. laikomas buteliuose. Vynas nefiltruojamas.
Juodųjų serbentų, gervuogių, Morello vyšnių, po keleto metų atsirandančių gyvuliškų aromatų. Pilnas, energingas,sirpus, švelnių taninų, salstelėjusiu poskoniu.
Brandinimo potencialas 8-15 metai.
Tiekti 14-15° C prie burgundiškos jautienos troškinio, troškintos gaidienos, stipresnio aromato sūrių ( Chambertin, Epoisses).
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros