Sveikos vynuogių kekės rankomis yra renkamos ir sudedamos ypatingai atsargiai, kadangi šioje proceso dalyje vydnarys atsisako naudoti sulfitus. Vėliau vynuogės iš kiekvieno vynuogyno yra fermentuojamos griežtai atskirai ir griežtai naudojant tik tas mieles, kurios natūraliai randamos tuose vynuogynuose. Vėliau vynas, priklausomai nuo metų derliaus, yra brandinamos apytiksliai 13 mėnesių 228 litrų prancūziško ąžuolo statinėse. Šio vynuogyno vidutinis amžius yra 60 metų.
Rubino spalvos vynas pasižymi kompleksišku braškių, pasiflorų, raudonųjų serbentų, raudonojo apelsino buketu, kurį papildo žibuoklių, saldžių prieskonių, skrudintos kavos natos. Burnoje vynas vidutinio svarumo, gausių, tačiau ypač smulkių taninų. Gaivaus ir ilgo poskonio.
Brandinimo potencialas: iki 2027 metų.
Patiekti 14-16 °C temperatūros su veršienos, laukinės paukštienos (kurapkos, fazano) patiekalais.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros