• Apie mus
  • Kontaktai
  • Pristatymas
  • Taisyklės
  • En primeur
  • Vyno žurnalas
  • Tapk VK nariu
  • Derlių įvertinimai
  • Wine in Moderation
Prisijungti
LTEN
  • Vynas
  • Kiti gėrimai
  • Nealkoholinės alternatyvos
  • Maistas
  • Aksesuarai
  • Dovanos
  • Paskaitos ir renginiai
  • Naujienos
0 vnt. 0.00 €
English
Prisijungti
  • Vynas
  • Kiti gėrimai
  • Nealkoholinės alternatyvos
  • Maistas
  • Aksesuarai
  • Dovanos
  • Paskaitos ir renginiai
  • Naujienos
  • Apie mus
  • Kontaktai
  • Pristatymas
  • Taisyklės
  • En primeur
  • Vyno žurnalas
  • Tapk VK nariu
  • Derlių įvertinimai
  • Wine in Moderation

Domaine Guyon Savigny Les Beaune Les Planchots AOC 2016


TipasBaltasis
GamintojasDomaine Guyon
ŠalisPrancūzija
RegionasBurgundija
Metai2016
Saldumassausas
VynuogėsChardonnay- 100%
ekologinis vynas
Talpa0,75
Stiprumas13,5% tūrio tūrio
8.1 standartiniai alkoholio vienetai (SAV) butelyje
Grįžti į asortimentą
58.00 €
+ ‒

Aprašymas

Sveikos vynuogių kekės rankomis yra renkamos ir sudedamos ypatingai atsargiai, kadangi šioje proceso dalyje vydnarys atsisako naudoti sulfitus. Vėliau vynuogės iš kiekvieno vynuogyno yra fermentuojamos griežtai atskirai ir griežtai naudojant tik tas mieles, kurios natūraliai randamos tuose vynuogynuose. Vėliau vynas, priklausomai nuo metų derliaus, yra brandinamos apytiksliai 4 mėnesius 228 litrų prancūziško ąžuolo statinėse. Šio vynuogyno vidutinis amžius yra 60 metų.

Vidutinio intesyvumo aukso spalvos vynas kvepia baltosiomis gėlėmis, akacijomis, gudobelėmis, citrina, greipfrutu. Burnoje vynas pasižymi išskirtiniu balansu tarp svarumo ir lengvumo: ypač švelnaus sūrumo ir paletę pasitinkančio kocentruoto vaisiškumo. Subtilus, vidutinio ilgio poskonis.

Brandinimo potencialas: iki 2025 metų.

Patiekimas

Gamintojas vyną siūlo tiekti Patiekti 11-13 °C temperatūros prie griliuje keptos žuvies.



Apie gamintoją

Nuo 1991 metų šį 9ha Burgundijos ūkį valdo Jean-Pierre Guyonas, kuriam neseniai ėmė talkinti ir broils Michelis. Domaine Guyon Vosne Romanee vietovėje dar nuo 2006-ųjų vynuoges augina laikydamiesi ekologiškos praktikos, tačiau ūkis sertifikuotas tik 2012 metais. Kiekvienam vynui derlius atidžiai perrenkamas net 3 kartus. Nuo 2010 metų Jean-Pierre atsigręžė į istorinę praktiką fermentacijai naudoti sveikas kekes su koteliais. Atidaus vynuogių puoselėjimo vynuogyne dėka koteliai pilnai susirpsta ir ne tik praturtina vyno skonį, bet ir leidžia nenaudoti sulfitų iki pat vyną išpilstant į butelius. Alkoholinė ir malolaktinė fermentacijos vyksta vienu metu, o iškilusi vynuogių kepurė žemyn nuspaudžiama nedaugiau nei kartą per dieną. Prieš išpilstant vynas nefiltruojamas. Jean-Pierre mano, kad minimali intervencija vyndarystės metu išryškina unikalius skirtingų vynuogynų charakterius. Visos gamintojo prekės
Apgailestaujame, tačiau svetainę gali lankyti tik asmenys sulaukę 20 metų.
Ar jums yra 20 metų?
Taip
Ne
Primename:

Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros



Wine in moderation
  • Rekomenduojame:
    • Perkamiausios prekės
    • Privatumo politika
Stumbrų g. 15, Vilnius
T: 8 5 213 84 31
Darbo laikas:
I-V - 10:00 - 20:00
VI - 10:00 - 18:00
Liepų g. 20, Klaipėda
T: 8 46 219675
Darbo laikas:
I-V - 11:00 - 19:00
VI - 11:00 - 17:00
Vartodami alkoholį, rizikuojate savo sveikata, šeimos ir visuomenės gerove. Alkoholiniai gėrimai neparduodami asmenims jaunesniems nei 20 metų.   © 2016 - 2020 Visos teisės saugomos Vyno klubas.                                                                                                        
Sukurta Sonaro
Siekiant pagerinti paslaugų kokybę, svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies), kuriuos galite bet kada atšaukti. Tęsdami naršymą, sutinkate su Privatumo politika