Sveikos vynuogių kekės rankomis yra renkamos ir sudedamos ypatingai atsargiai, kadangi šioje proceso dalyje vydnarys atsisako naudoti sulfitus. Vėliau vynuogės iš kiekvieno vynuogyno yra fermentuojamos griežtai atskirai ir griežtai naudojant tik tas mieles, kurios natūraliai randamos tuose vynuogynuose. Vėliau vynas, priklausomai nuo metų derliaus, yra brandinamos apytiksliai 4 mėnesius 228 litrų prancūziško ąžuolo statinėse. Šio vynuogyno vidutinis amžius yra 60 metų.
Vidutinio intesyvumo aukso spalvos vynas kvepia baltosiomis gėlėmis, akacijomis, gudobelėmis, citrina, greipfrutu. Burnoje vynas pasižymi išskirtiniu balansu tarp svarumo ir lengvumo: ypač švelnaus sūrumo ir paletę pasitinkančio kocentruoto vaisiškumo. Subtilus, vidutinio ilgio poskonis.
Brandinimo potencialas: iki 2025 metų.
Gamintojas vyną siūlo tiekti Patiekti 11-13 °C temperatūros prie griliuje keptos žuvies.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros