Viduržemio saulės apsuptyje, jūros pakrantėje augantys vynuogynai yra nuolatos vėsinami lengvo pajūrio brizo. Šiuose vynuogynuose dirvožemis yra gausus kalkakmenio uolienų.
Fermentuotos vynuogių sultys yra brandinamos 6 mėn. didelėse ąžuolo statinėse.
Gelsvai auksinio atspalvio vynas kvepia prisirpusių egzotinių vaisių ir gėlių aromatais. Burnoje vynas sirpus, pilno kūno, šiek tiek aliejiškos tekstūros. Juntami liepų medaus, prisirpusių persikų, mangų skoniai. Ilgame vyno poskonyje juntama traški vaisiška rūgštis.
Patiekti 12 - 14°C temperatūros prie džiuvesėliais užkeptų šukučių, pagardintų citrinos sultimis, keptos vilkžuvės ar daugiaryžio su vištiena.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros