Vynas pagamintas iš vynuogių, kurios prieš fermentaciją 3 mėnesius vytinamos kol išgaruoja didžioji dalis sukaupto vandens. Fermentacijos metu pasiekus 15 - 16 ° alkoholio lygį vyne, fermentacija natūraliai sustoja. Tuomet vynas brandinamas 3 metus senose ąžuolo statinėse.
Gintaro spalvos vynas intensyviai kvepia džiovintų slyvų, figų ir svarainių aromatais. Burnoje juntamas sirpus ir koncentruotas skonis, kuriam gaivumo suteikia cukruotų svarainių rūgštis.
Vynas tinkamas gerti dabar. Išlaikymo potencialas - 30 metų ir daugiau.
Patiekti 10 - 12 °C temperatūros prie anties kepenėlių pašteto 'foie gras', desertų su šokoladu ar su mėlynojo pelėsio sūriais.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros