• Apie mus
  • Kontaktai
  • Pristatymas
  • Taisyklės
  • En primeur
  • Vyno žurnalas
  • Tapk VK nariu
  • Derlių įvertinimai
  • Wine in Moderation
Prisijungti
LTEN
  • Vynas
  • Kiti gėrimai
  • Nealkoholinės alternatyvos
  • Maistas
  • Aksesuarai
  • Dovanos
  • Paskaitos ir renginiai
  • Naujienos
0 vnt. 0.00 €
English
Prisijungti
  • Vynas
  • Kiti gėrimai
  • Nealkoholinės alternatyvos
  • Maistas
  • Aksesuarai
  • Dovanos
  • Paskaitos ir renginiai
  • Naujienos
  • Apie mus
  • Kontaktai
  • Pristatymas
  • Taisyklės
  • En primeur
  • Vyno žurnalas
  • Tapk VK nariu
  • Derlių įvertinimai
  • Wine in Moderation

Domaine Sébastien Riffault Auksinis Maceration Sancerre AOC 2017


TipasBaltasis
GamintojasDomaine Sébastien Riffault
ŠalisPrancūzija
RegionasLuaros žemuma
ApeliacijaSancerre AOC
Metai2017
Saldumassausas
VynuogėsSauvignon Blanc - 100 %
natūralusis vynas
Talpa0,75
Stiprumas13% tūrio tūrio
7.8 standartiniai alkoholio vienetai (SAV) butelyje
Grįžti į asortimentą
45.00 €
+ ‒

Aprašymas

Vynas yra daromas iš senų, daugiau nei 50 m. amžiaus, vynuogynų derliaus. 50% vynuogių yra paveiktos pilkojo kekero puvinio.

Vynuogių sultys lėtai fermentuojamos nerūdijančio plieno talpose, naudojamos tik vietinės mielės. Vykdyta malolaktinė fermentacija.Vynas brandintas 36 mėn.,didelėse naudoto ąžuolo statinėse, kartu su mielių nuosėdomis. Prieš išpilstant į butelius, vynas nėra filtruojamas ar skaidrinamas, nepridedama papildomai sulfitų, todėl yra tinkamas veganams.

Drumstos gelsvos spalvos vynas kvepia greifrutais, šienu, sausmedžių žiedais. Burnoje vynas energingo, pilno kūno, juntami sultingi citrusinių vaisių skoniai kuriuos papildo lengvos skrudintų riešutų natos.

 

 

Patiekimas

Patiekti 10-12 °C temperatūros prie vėžiagyvių, jūros gėrybių patiekalų, sušių, griliuje keptos paukštienos.



Apie gamintoją

Sebastien Riffault - vyndarys, kurio ūkis sertifikuotas ekologišku. Sebastien Riffault žemę aria arklio traukiamo plūgo pagalba, vynuoges renka rankomis. Vyne nėra visai arba yra labai mažai sulfitų, vynas nefiltruojamas, neskaidrinamas. Uogos skinamos labai vėlai, jau pradėjusios vysti. Fermentacija tik natūralių mielių pagalba, vynas brandinamas senose ąžuolo statinėse su mielių nuosėdomis. Vyno pavadinimai atspindi vynuogynų, kuriuose noksta Sauvignon Blanc arba Pinot Noir, specifiką, juos sugalvojo Sebastien'o žmona Jūratė.Visos gamintojo prekės
Apgailestaujame, tačiau svetainę gali lankyti tik asmenys sulaukę 20 metų.
Ar jums yra 20 metų?
Taip
Ne
Primename:

Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros



Wine in moderation
  • Rekomenduojame:
    • Perkamiausios prekės
    • Privatumo politika
Stumbrų g. 15, Vilnius
T: 8 5 213 84 31
Darbo laikas:
I-V - 10:00 - 20:00
VI - 10:00 - 18:00
Liepų g. 20, Klaipėda
T: 8 46 219675
Darbo laikas:
I-V - 11:00 - 19:00
VI - 11:00 - 17:00
Vartodami alkoholį, rizikuojate savo sveikata, šeimos ir visuomenės gerove. Alkoholiniai gėrimai neparduodami asmenims jaunesniems nei 20 metų.   © 2016 - 2020 Visos teisės saugomos Vyno klubas.                                                                                                        
Sukurta Sonaro
Siekiant pagerinti paslaugų kokybę, svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies), kuriuos galite bet kada atšaukti. Tęsdami naršymą, sutinkate su Privatumo politika