Monforte d'Alba, mūsų teritorijos, kuriai mes tiek daug skolingi, esmė. Monforte Barolo Classico yra mūsų kasdienio darbo, mūsų pastangų ir įsipareigojimo, nuolatinių tyrimų rezultatas. Mūsų įmonės tapatybės kortelė: vynas, kilęs iš žemės, nuolat evoliucionuojantis, siekiantis būti tyriausia Monforte d'Alba charakterio reprezentacija".
Vynas gaminamas tik iš Monforte d'Alba zonoje auginamų vynuogių. 16 mėn. brandinamas mažose ąžuolo statinėse ir dar 16 mėn vynas praleidžia didelėse (5000 L) ąžuolo statinėse. Dar metus brandinamas butelyje.
Vynas kvepia raudonomis ir juodomis uogomis, yra tvirto kūno bei elegantiškų taninų. Tinkamas gerti anksčiau nei kiti gamintojo vynai.
Vyno brandinimo potencialas iki 2040m.
Tiekti 14-16 °C temperatūros prie žvėrienos troškinių, jautienos troškinių su miško grybais/trumais, vytinto kumpio, brandžių sūrių.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros