Vynas gaminamas tik iš Monforte d'Alba zonoje esančio "Pajana" vynuogyno, kuris garsėja puriu, smėlingu dirvožemiu ir raudona žeme. Vynas 16 mėn. brandintas ąžuolo statinėsė ir dar 16 mėn vynas praleido didelėse (5000 L) ąžuolo statinėse. Dar du metus ilsėjosi butelyje.
Vyno kvepia juodosiomis vyšniomis, džiovintomis slyvomis, figų uogiene, tabaku, kedru, prieskoniais. Tvirto kūno su elegantiškais, sausinančiais taninais.
Vyno brandinimo potencialas iki 2050 metų.
Tiekti 16-18 °C temperatūros prie rizoto su porais ir trumais, kiaulienos dešrelių, troškintos anties, mėsos ragu, laukinės paukštienos, kaštainių, vytinto kumpio ( Prosciutto), Parmigiano Reggiano.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros