Vynas daromas iš seniausio ūkio vynuogyno, pasodinto 1968 metais, 240-280mvjl. Vynmedžių uogos mažos, bet koncentruoti skoniai jose.
Vynas 18 mėn. brandintas ąžuolo statinėse, vėliau 36 mėn. didelėse ąžuolo talpose ir 5 metus buteliuose.
Gilios rubino spalvos vynas kvepia vyšniomis, figomis, šlapia žeme, šviežiais miško grybais, kedro medžiu. Ryškūs aromatai, gaivus, intensyvūs taninai, bet jie gana glotnūs.
Rūgšties kiekis vyne- 6,25g/l
Likutinis cukraus kiekis 1,15g/l
Sulfitų kiekis - 86mg/l.
Pagaminta 3.000 butelių.
Tiekti 16-18 °C temperatūros prie žvėrienos kepsnių ar troškinių su miško grybais/trumais, jautienos didkepsnių, brandžių sūrių.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros