Barbera yra Langhe karalienė . Vynas daromas iš 3 skirtingų vynuogynų ir to pasekmė - orkestras butelyje, kuris groja raudonųjų vaisių natomis, ieškodamas
pusiausvyros tarp švelnumo ir gyvybingo rūgštingumo būdingo šiai veislei.
Fermentacija vykdyta nerūdinjančio metalo talpose, vėliau vynas brandintas ąžuolo statinėse. Rubino spalvos vynas kvepia prisirpusiomis vyšniomis, juodaisiais serbentais, slyvomis, vilkdagiais. Sklandžios tekstūros, pakilaus rūgštingumo.
Rekomenduotinas vyno vartojimas -2020/2025 metai.
Tiekti 16-18 °C temperatūros prie ant griliaus keptų kiaulienos dešrelių, pastos su mėsos padažu, vytinto kumpio, daržovių troškinių su grybais, brandintų sūrių.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros