110 metų (pre-filoksera) vynuogynas, auga smėlio, klinčių ir skalūno dirvožemyje, 550m virš jūros lygio. Derlius renkamas rankomis. Fermentacija vykdoma su natūraliomis mielėmis 25 dienas 28° C temperatūroje, 600litrų prancūziško ąžuolo talpose. Vynas 16 mėn. brandinamas naujose prancūziško ąžuolo statinėse, po to 24 mėn. laikomas butelyje. Vynas nefiltruojamas.
Raudonų plytų-rubino spalvos, laukinių uogų džemo, slyvų, saldymedžio, kedro, skrudintų žemės riešutų aromatų. Svarus, švelnių taninų, ilgo poskonio vynas.
Patiekti 16 °C temperatūros prie keptos ėrienos, lėto virimo jautienos troškinių su grybais, žvėrienos troškinių, brandžių sūrių.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros