Vynas gaminamas iš vynuogyno, kurio dalis pasodinta 1948 metais, kita dalis- 1989 metais La Morra subzonoje. Vynmedžiai auga smėlio ir molio dirvoje, vynuogynų ekspozicija - pietūs, pietryčiai.
Vynas su žievelėmis mirkytas 3-4 dienas, po to 18 mėn. brandintas ąžuolo statinėse.
Rubino spalvos vynas kvepia rožėmis, raudonomis uogomis, balzamiku, jaučiamas dūmo, vytintos mėsos aromatas. Vidutinio tvirtumo, gaivus, švelnus, prieskoniško poskonio.Tinkamas vynas tiems, kurie nori modernesnio Nebbiolo varianto.
Patiekti 16-18 °C temperatūros prie raudonos mėsos patiekalų, minkštų - vidutinio kietumo sūrių, makaronų ar šaltų mėsos užkandžių.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros