Vynas daromas iš 1948 metais senelio Giovanni pasodinto vynuogyno La Morra subzonoje, augančio molio ir smėlio dirvoje, kurio ekspozicija- pietūs, pietryčiai.
UNOPERUNO/ UNO PER UNO( one by one)pavadinimas: šio vyno gamyboje įgyvendintas naujas projektas - kiekviena uoga nuo kekės nuimama rankomis, tik labai kruopščiai atrinktos uogos, keliauja tolesnei vyno gamybai. Po 4-5 dienų maceracijos reguliuojamoje temperatūroje rotaciniuose fermentatoriuose, vynas 24 mėnesius brandintas prancūziško ąžuolo statinėse, nefiltruotas.
Vyšnių, slyvų, saldymedžio, kinrožės ir deguto aromatai dera su glotniais taninais, ryškiu rūgštingumu bei aksomine tekstūra. Mėtų užuomina malonina poskonį.
Rekomenduotinas vyno vartojimas -2024/2040 metai.
Patiekti 16-18 °C temperatūros prie raudonos mėsos patiekalų, žvėrienos, brandintų sūrių, rizoto su miško grybais/trumais.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros