Ypatingas vynas, kurio gamybai naudojamos Barbera uogos, skinamos nuo senesnių nei 100 metų vynmedžių, augančių ant savų europietiškų šaknų, nepaveiktų Filokseros. Labai mažas derlingumas užtikrina, jog uogos yra nepaprastai koncentruotos. Vynas 12 mėnesių yra brandinamas didelėse Slovėniško ąžuolo statinėse ir 6 mėnesius butelyje. Aromate jaučiamos avietės, braškės, prinokusios vyšnios, laukinės gėlės, šokoladas bei prieskoniai. Skonyje - rūgščios vyšnios, gervuogės, džiovintos slyvos. Geros struktūros, tvirtų taninų ir puikiai subalansuotos rūgšties vynas.
Tiekti 18°C prie raudonos, laukinės mėsos, ryškių sūrių.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros