Ypatingas vynas, kurio gamybai naudojamos Barbera uogos, skinamos nuo senesnių nei 100 metų vynmedžių, augančių ant savų europietiškų šaknų, nepaveiktų Filokseros. Labai mažas derlingumas užtikrina, jog uogos yra nepaprastai koncentruotos. Vynas 12 mėnesių yra brandinamas didelėse Slovėniško ąžuolo statinėse ir 6 mėnesius butelyje.
Aromate juntami aviečių, braškių, prinokusių vyšnių, juodojo šokolado bei prieskonių aromatai. Vyne galima justi rūgščių vyšnių, gervuogių, džiovintų slyvų skonius. Tai elegantiškos struktūros, bręstančių taninų ir puikiai subalansuotos rūgšties vynas.
Patiekti 18 °C temperatūros prie ėrienos šonkauliukų, itališkų virtinukų su mėsos įdaru ar sūrio fondiu, pagardinto baltaisiais trumais.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros