Vynas daromas iš atskiro Ravera vynuogyno, kuris pozicionuojamas kaip Cru augavietė. Vynuogyno ekspozicija - pietūs, pietryčiai, 380mvjl. Dirvožemis - kalkingas molis, kuriame gausu mineralų, kurie suteikia vynui ypatingą kvapnumą. Mikroklimatą veikia Alpių srovės, jį švelnina šalia esanti Tanaro upė, suteikianti vynui gaivumo ir elegancijos.
Vyno fermentacija vykdyta plieno talpose, kontroliuojamoje temperatūroje, pofermentacinė maceracija - 30 dienų.
Vynas 24 mėn. yra brandintas didelėse 24-25 hl slovėniško ąžuolo statinėse ir 6 mėn. butelyje. Granato spalvos, rožių, mėtų, saldymedžio, juodųjų vyšnių, tabako, odos, kavos aromatų. Pilno kūno, struktūriškas, skonyje atsiskleidžia slyvų džemas. Poskonyje jaučiamas šokoladas.
Rekomenduotinas vyno vartojimas 2021- 2038 metai.
Tiekti 16-18°C prie troškintos jautienos su miško grybais, troškintos žvėrienos, jautienos ir žvėrienos kepsnių, brandžių sūrių- „Pecorino“ ir „Parmigiano Reggiano“.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros