2013-ieji gana sudėtingo derliaus metai -pavasarinės šalnos, kurios gerokai sumažino derlingumą, lietinga vasara ir ruduo, paankstino derliaus nuėmimą.
Vynas daromas iš atskiro Finca de El Horcajo vynuogyno uogų. Tai labiausiai kaprizingas vynuogynas iš visų vyninės turimų plotų. Sudėtingos augimo sąlygos, suteikia vynuogėms išskirtinį skonį ir aromatą.
Po šaltos 2 dienų maceracijos, vynas fermentuojamas mažose nerūdijančio plieno statinėse. Malolaktinė fermentacija vykdoma cementinėse talpose. 9 mėn. brandinamas naujose 300l prancūziško ąžuolo statinėse.
Vyšnių, slyvų, kedro riešutų aromato su lengva skrudinimo nata. Vanilės ir saldymedžio poskonis.
Tiekti 16-18 °C prie mėsos kepsnių, brandžių sūrių, raudonos mėsos troškinių su miško grybais.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros