Merlot vynuogės šiam vynui auga šiltuose, į šiaurę nukreiptuose šlaituose Helderbergo regione, Stellenbosch apeliacijoje. 250 metrų virš jūros lygio ir vėsinantis Atlanto vandenyno brizas– šios dvi aplinkybės leidžia pratęsti vynuogių nokimo periodą, taip užtikrinant puikų prinokimo lygį.
Šiam vynui naudojamos pačios nokiausios, rankomis rinktos ir kruopščiai atrinktos uogos, kurių dalis yra fermentuojamos ąžuolo statinėse. Vėliau vynas brandinamas tiek naujose ąžuolo statinėse (iki 50%), tiek senose iki 8 mėnesių.
Vyno aromate dominuoja nokių slyvų bei žemiški aromatai, papildyti braškių, miško paklotės, šokolado, vanilės natomis. Burnoje vynas vidutinio kūno, gaivus, minerališkas, demonstruojantis aiškiai juntamą ąžuolo įtaką, papildytas lengva sūrstelėjimo natele. Poskonis tolygus, vidutinės trukmės.
Likutinio cukraus kiekis: 3g/l
Tiekti 18-20 °C prie ryžių su pupelėmis ir mėsa, jautienos griežinėlių, griliaus patiekalų, ėrienos duonos apvalkale; vidutiniškai brandintų sūrių
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros