Klimatinės sąlygos 2016 metais lėmė mažesnį nei įprastai derlių Stelenbošo regione, tačiau, kaip pastebi vyndarys ir kritikai, išgyvenusių uogų vynas demonstruoja puikią skonio koncentraciją bei išskirtinią vyno struktūrą. Kritikai žada šių metų vynams ilgą bei puikų brandos potencialą
Proprietor’s Blend yra Bordo stiliaus raudonasis vynas su trupučiu Shiraz.
Vynas brandintas 18 mėnesių 300 litrų talpos prancūziško (70%) ir amerikietiško (30%) ąžuolo statinėse. Aromate aptinkame saldymedžio, vyšnių, vanilės, kedro ir laukinių gėlių kvapus. Skonis galingas ir aristokratiškas.
Brandinimo potencialas bent 10 metų.
Tiekti 16-18 ° C prie jautienos, žvėrienos kepsnių, raudonos mėsos troškinių, ant griliaus keptų jautienos dešrelių, brandintų sūrių.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros