Vynmedžiai - Shiraz (95%) auga netoli baltųjų Viognier (5%) vynuogynų šiltuose šiauriniuose Helderbergo šlaituose 250 metrų aukštyje 15 km nuo pakrantės. Vėsus vandenyno vėjas leidžia pratęsti nokimą trimis savaitėmis. Vynas brandinamas 17 mėnesių 300 litrų talpos prancūziško (70%) ir amerikietiško (30%) ąžuolo statinėse.
Spanguolių uogienės, gervuogių, mėlynių, grybų, žemės, juodojo šokolado, skrudintų riešutų aromatų. Svarus, ilgo poskonio.
Brandinimo potencialas iki 10 metų.
Tiekti 16-18° C prie žvėrienos, jautienos kepsnių, tirštų raudonos mėsos ir miško grybų troškinių,brandintų sūrių.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros