Šis Chardonnay vynas daromas iš dviejų nedidelių vynuogynų, kurių bendras plotas siekia 1,5 ha, kurie prižiūrimi ekologiniais metodais. Apatinėje šlaito dalyje, kaip įprasta, vyrauja sąnašinis dirvožemis. Vynas brandintas 10 mėn. prancūziško ąžuolo statinėse. Padaroma tik iki 9000 butelių per metus.
Abu vynuogynai yra šalia garsiojo kaimelio Meursault ribos, todėl ir vyno stilius panašus - ilgo poskonio, tvarus ir ekspresyvus, gali būti brandinamas iki 5-7 metų. Ąžuolo statinėse brandintas, gaivus baltasis vynas kvepia šiltu sviestu, šviežiais Cezario grybais, cukruotais baltaisiais kaulavaisiais.
Patiekti 10-12° C temperatūroje. Idealus su žuvimi, ypač ešeriu ir karpiu.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros